BUDYNEK CHŁODNI I SORTOWNI Z ZAPLECZEM SOCJALNO-BIUROWYM W GOSZCZYNIE

Całe założenie projektowe to kompromis przemysłowego charakteru obiektu, nowoczesności i funkcji reprezentacyjnych. Część sortowniczo-chłodnicza została zaprojektowana w formie prostej bryły w kształcie litery L. Ciemno-grafitowe wykończenie elewacji sprawia, że hala nie konkuruje z otoczeniem. 
Część socjalno-biurowa ma formę delikatnie ściętego prostopadłościanu. Duże przeszklenia, wykończenie elewacji betonem architektonicznym, nowoczesne materiały sprawiają, że budynek pomimo swojej prostoty podnosi prestiż całości założenia. 

Powierzchnia terenu inwestycji: 3 850 m² 
Powierzchnia całkowita: 1 369 m² 
Powierzchnia użytkowa: 1 479 m² 
w tym: 
części biurowej: 267 m² 
hala z chłodniami: 1 212 m² 

Lokalizacja: Goszczyn 
Realizacja: 2014 
Inwestor: Polberry Sp. z o.o. 

projekty budynków biurowych
projekty hall magazynowych
projekty osiedli