MAGAZYN CUKRU WRAZ Z CZĘŚCIĄ SOCJALNO-BIUROWĄ W WOLBROMIU

Projekt przewiduje budowę hali magazynowej do składowania cukru oraz budynku socjalno-biurowego, będącego siedzibą firmy Inwestora. Prosta bryła hali magazynowej w kolorze grafitowym jest tłem dla części biurowej, która z racji swojej funkcji reprezentacyjnej została pokryta wielkoformatowymi płytami ceramicznymi w kolorze białym - faktura lekko połyskujących płyt przywodzi na myśl kryształki cukru. Cały obiekt utrzymany jest w kolorach białym i grafitowym. Kolorystycznym akcentem jest logo inwestora umieszczone nad wejściem głównym do części biurowej. 

Powierzchnia terenu inwestycji: 22 116 m² 
Powierzchnia całkowita: 5 526 m² 
Powierzchnia użytkowa: 5 357 m² 

Lokalizacja: Wolbrom 
Projekt: 2013 
Realizacja: 2013/2014 
Inwestor: Firma Handlowo-Usługowa Danuta Będkowska 

projekty hall produkcyjnych
projekty budynków biurowych