ROZBUDOWA SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 4 - URSUS, WARSZAWA

Do  typowej szkoły z lat siedemdziesiątych dobudowaliśmy nową część w nowoczesnej, ciekawej formie, ale zachowującej podziały i proporcje zastanej architektury. Nowo projektowane skrzydło powiązane jest komunikacyjnie ze starą częścią mocno przeszklonym łącznikiem, z którego na parterze wyłania się bryła forum, pełniącego miejsce spotkań formalnych i nieformalnych.

Powierzchnia całkowita części dobudowywanej: 1 586 m²
Powierzchnia użytkowa części dobudowywanej: 1 490 m²
Lokalizacja: ul. Walerego Sławka, Warszawa
Projekt: 2009
Realizacja: 2010
Inwestor: Urząd Dzielnicy Ursus

projekt hali magazynowej
budynek biurowy projekt
projektowanie hal magazynowych
projektowanie osiedli
budynki biurowe projekty
hale produkcyjne projekty
projekty hal produkcyjnych
projekty budynków biurowych
projekty hal magazynowych
projekty osiedli